Amiben segíthetünk:
Hatékony honlapkészítés
Honlap, weblap felújítás
Kulcsszavas optimalizálás
Keresőmarketing tanácsadás
Keresőmarketing oktatás
Online marketing tanácsadás
Portál hatékony üzemeltetés
Portál népszerűsítés
Webáruház készítés
Webáruház népszerűsítés
Tárhely bérlés, üzemeltetés
Domain név regisztráció
Webstatisztika mérés, elemzés
Cikkek-hasznos tanácsok
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

   Statisztikai adatok elemzése
   Látogatottság mérése
   Honlap hatékonyság analízálása
 
     
 
 
 

1. Látogatottság növelés

 
       
   
Kezdjük a legfontosabb elemmel - minél több látogatóra van szükségünk , akik érdeklődnek termékünk iránt. Hogyan találhatjuk meg őket ill. ők hogyan találhatnak majd rá honlapunkra?
 
Mi szükséges, hogy ránk találjanak a weben?
 
Rengeteg hasznos látogatottság-növelő módszer van, melyek segítségével sok termék iránt érdeklődő látogató csalogatható honlapunkra. Ezek közül - a teljesség igénye nélkül - a leghatékonyabb látogatottság növelő módszert, a keresőoptimalizálást mutatjuk be. Pl. ha a www.satorberlet.hu oldalra rákeresünk és a tevékenységet legjobban jellemző kulcsszavakat* - sátor bérlés 3#, rendezvény sátor 1# , sátor kölcsönzés 1# , pavilon sátor 1# - beírjuk a legnépszerűbb google.com keresőbe, akkor látható, hogy az első találati oldalon, az első pár találat között szerepel a domain név.Tehát, ha valaki rendezvény sátrat keres, akkor nagy valószínűséggel az elsők között találja meg ezt az oldalt. további részletek a referenciáknál »
* a kulcsszavakra kattintva leellenőrizhetőek a helyezések
 
Az eredmény önmagáért beszél. Az első találati oldalon szerepelni, megelőzve a konkurrenciát, könnyedén megtalálhatóvá válni vásárlóink számára, nem is olyan rossz.
 
Személyes konzultációnk során munkatásaink segítenek az Ön iparágára legjellemzőbb és leglátogatottabb kulcsszavakat kiválasztani, melyeket leendő vásárlói használni fognak a keresőkben.
 
Megjegyzés:
Munkatársaink a személyes konzultáció során részletesen bemutatják az általunk használt látogatottság növelő módszerek valamennyi változatát, gyakorlati példákon keresztül. személyes konzultáció kérése »
* honlapunkon ezek részletes bemutatása a konkurencia miatt nem lehetséges
 
Ha sikerült sok látogatót csalogatni oldalunkra, akkor fontos, hogy meg is győzzük őket, hogy ajánlatot kérjenek ill. érdeklődjenek. Mi szükséges ehhez? tartalom és design »
 
 
       
 
    ajánlat kérés »  
     
   Ügyfeleinknek      | Elérhetőség      | Rólunk      | Jogi nyilatokzat      | Állásajánlat      | Honlap térkép      | Linkcsere      | Katalógus
   
  2003-2005 © Copyright ZalaiCegek.hu. Minden jog fenntartva!